Fietsen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker

Ieder jaar sponsort BTC een goed doel. Dit jaar sponsoren wij twee teams die deelnemen aan de Tour for Life. Dit is een tocht van acht dagen met routes van gemiddeld 170 kilometer per dag van Italië naar Limburg over wereldberoemde Franse cols met adembenemende stijgingspercentages en vergezichten over glooiende landschappen en venijnige kuitenbijters in de Belgische Ardennen.

Het doel

Jaarlijks krijgen 100.000 mensen de diagnose kanker. En nog steeds sterven ieder jaar 43.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Daniel den Hoed fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut. Het onderzoek is gericht op personalized medicine, een hoopgevende methodiek waarbij de nadruk ligt op een persoonsgerichte, effectieve behandeling.

Het sponsorgeld van Tour for Life gaat naar de financiering van dit wetenschappelijk onderzoek en de aanschaf van geavanceerd apparatuur.

De teams

Op zondag 2 september kwamen de teams ‘We Ride 4 Life’ en ‘het Amsterdamse fietsclubje’ aan in Limburg. Deze toppers haalden met deze mooie uitdaging maar liefst € 44.399,50 op voor het goede doel. Bedankt dat wij hier een klein onderdeel van mochten zijn.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen