Essentiële onderdelen van de mobiele werkplek

De afgelopen jaren heeft de werkplek een flinke metamorfose ondergaan. De tijd dat zakelijke gebruikers gebonden waren aan een desktop-pc en een vaste bureautelefoon zijn voorbij. Technologische ontwikkelingen hebben gezorgd voor beduidend meer mogelijkheden. Medewerkers zijn hiermee in staat gesteld hun taken zelfstandiger en efficiënter in te delen. Om optimaal te kunnen profiteren van mobiel werken zijn een aantal zaken essentieel. Een overzicht van de ideale inrichting van de mobiele werkplek.

Supersnel internet

Internet is de verbindende schakel tussen alle onderdelen van de mobiele werkplek. Supersnel 4G-internet stelt ons in staat gebruik te maken van communicatietoepassingen en de cloud. Het is de drijvende kracht achter de communicatie tussen de mobiele medewerker, de organisatie en de klanten. Stabiel en snel internet is allang niet meer voorbehouden aan kabelverbindingen. Dankzij 4G-internet zijn medewerkers perfect in staat zware dataverbindingen te gebruiken. Bijvoorbeeld voor videobellen of het laden van zware bestanden uit de cloud. 4G-internet is beschikbaar op ieder mobiel device, waardoor de gebruiker altijd profiteert van gelijkwaardige snelheden.

De cloud

Dankzij de cloud hebben gebruikers altijd en overal online toegang tot hun zakelijke bestanden. Zij kunnen deze bewerken en gecentraliseerd opslaan, waardoor samenwerken een stuk overzichtelijker en sneller wordt. De cloud kan worden gebruikt vanaf ieder device, waardoor het een belangrijke schakel vormt in de mobiliteitstrend. Daarnaast biedt de cloud sterke dataveiligheid. Cloudomgevingen worden beheerd door providers zelf. Gebruikers zijn zo altijd verzekerd van de meest recente veiligheidsinstellingen.

Mobiele devices

Vanzelfsprekend is er hardware nodig om taken uit te voeren. Tegenwoordig hebben zakelijke gebruikers de keuze uit talloze slimme devices die hen hiertoe in staat stellen. Denk aan smartphones, tablets, laptops en hybride devices. Welk device wordt ingezet is afhankelijk van de wensen en eisen van de organisatie. Veiligheid, connectiviteit en compliancy zijn veelgebruikte aandachtspunten bij de meeste organisaties. De keuze is reuze, maar tegenwoordig is er voor ieder budget een passende oplossing.

Unified Communications

Mobiel werken levert de zakelijke gebruiker veel voordelen op, maar uiteraard dient deze bereikbaar te blijven voor klanten en collega’s. Unified Communications maakt dit mogelijk. Unified Communications-apps zoals Skype for Business bundelen zaken als chat, (video)bellen, e-mail, en presence information in een interface die op ieder device te gebruiken is. De bereikbaarheid van de medewerker wordt hierdoor vergroot.

BTC richt voor u de complete mobiele werkplek in

Deze essentiële punten zorgen dat bedrijven zich kunnen focussen op hun core business en hun medewerkers altijd en overal kunnen werken. BTC ondersteunt het Nederlandse bedrijfsleven door de zorg over de totale ICT werkplek weg te nemen. Dat doen we door onafhankelijk advies uit te brengen met betrekking tot de inrichting van de totale ICT werkplek volgens een one-stop-shop formule; het samenbrengen van alle point solutions en services onder ëën dak.

BTC helpt bedrijven om efficiënter te werken en de productiviteit te stimuleren door ‘Het Nieuwe Werken’ op een relevante en effectieve manier in te zetten. Dit verhoogt zowel het plezier in het werk als het rendement van medewerkers. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen