Ervaar zelf De BlackBerry oplossing

In navolging van de BTC klantendag ‘De BlackBerry oplossing’, biedt BTC u de mogelijkheid om de BlackBerry Z10 in combinatie met de BlackBerry Device Service (BDS) vrijblijvend te testen. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze test of kunt u deze direct aanvragen.

Ervaar de voordelen van de BlackBerry Z10 met BlackBerry Device Service

Om een goede en gewogen beoordeling te kunnen maken van alle features die ‘De BlackBerry oplossing’ te bieden heeft, voert u de test met een BlackBerry Z10 uit in combinatie met de BlackBerry Device Service (BDS). De meest belangrijke feature die deze BDS biedt is BlackBerry Balance. Met BlackBerry Balance beheert u zowel zakelijke als persoonlijke gegevens, waardoor u ervoor zorgt dat werkinformatie en/of zakelijke apps gescheiden blijven van de privégegevens van de gebruiker.

Volledige BlackBerry omgeving op maat en volledig gereed gemaakt voor uw organisatie

Voor het testen is een installatie van de BlackBerry omgeving nodig.
Hiervoor heeft u keuze uit 2 opties:

BlackBerry installatie door BTC

Wij verzorgen onderstaande zaken voor u:

  • Installatie BlackBerry Device Service en BlackBerry Mobile Fusion Studio
  • Configuratie van BDS + BMDS conform uw wensen
  • On-the-job training van de betrokken systeem beheerder(s)
  • Documentatie van de omgeving specifieke kenmerken
  • Officiële documentatie van de betrokken producten

Deze BlackBerry Device Service met de BlackBerry Mobile Fusion Studio wordt geheel conform uw wensen ingericht. De kosten voor deze service bedragen € 1.150,-. Indien u na de testperiode besluit deze omgeving te blijven gebruiken, kunt u deze naadloos zonder tussenkomst van serverlicentie en of extra installatiekosten blijven gebruiken.

BlackBerry installatie door aanvrager

Om uw huidige BES omgeving en de nieuwe BDS omgeving vanuit 1 management console te kunnen bedienen en beheren heeft u de BlackBerry Mobile Fusion Studio (BMDS) nodig. Ook de BMDS is kosteloos te downloaden.
BlackBerry software downloaden
BlackBerry installatie handleidingen

  • Indien u een huidige/bestaande gebruiker overzet van uw huidige BlackBerry Enterpise Server (BES) naar de Blackberry Device Server, kunt u de BES CAL kosteloos omzetten naar een BDS CAL.
    Meer informatie overzetten CAL’s
  • Indien u een nieuwe gebruiker gaat toevoegen op uw BES of BDS, dient u een CAL aan te schaffen.*

NB voor deze nieuwe BlackBerry Z10 volstaat een voice en data abonnement en is er geen BlackBerry abonnement meer nodig.*

* Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

Vraag nu aan en ervaar ‘De BlackBerry oplossing’

Indien u gebruik wenst te maken van ons testaanbod, kunt u deze hierboven aanvragen. De maximale testperiode is 3 weken (met een maximum van 2 toestellen), onder voorwaarde dat u deze minimaal in combinatie met de BlackBerry Device Service gaat testen.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen