Efficiënt en makkelijk samenwerken op kantoor, thuis en onderweg

Met de clouddiensten van KPN bent u klaar voor de toekomst en kiest u voor flexibiliteit, veiligheid en overal online ondernemen. Onder andere met de diensten Office 365, Skype for Business, veilig internetten en overal optimaal samenwerken.

Eenvoudig online zakendoen in de cloud

Klaar voor de toekomst met de clouddiensten van KPN. Kies nu voor flexibiliteit, veiligheid en overal online ondernemen.

  • Overal en altijd zakendoen met Office 365 en Skype for Business
  • Een website maken met uw eigen domeinnaam en webhosting
  • Veilig internetten, ondernemen en overal optimaal samenwerken

Skype for Business: efficiënt en makkelijk samenwerken op kantoor, thuis en onderweg

Skype for Business van Microsoft is een platform waarmee uw medewerkers effectief werken en communiceren. Alle communicatievormen zijn geïntegreerd in één applicatie; chat, aanwezigheidsinformatie, videoconferencing, documenten delen en telefonie. Met Skype for Business creëert u een werkplek waarmee u medewerkers in staat stelt om efficiënt te werken, individueel en samen. Skype for Business als communicatieoplossing is eenvoudig schaalbaar en wij kunnen u het beheer volledig uit handen nemen.

Met toepassing van de technieken van nu krijgt uw werk nieuwe mogelijkheden. Niet harder werken, maar slimmer. Dankzij Skype for Business werkt en vergadert u op de plek en op het moment dat het u uitkomt. Slimmer, gemakkelijker en goedkoper. Hoe? Bekijk de video en laat u inspireren.

Waarom Skype voor business van KPN?

  • Zekerheid: ongeacht plaats of tijd, iedereen is altijd bereikbaar;
  • Volwaardige telefooncentrale: een sterk platform met een goede verbinding;
  • Veilig: uw data beveiligd met sterke authenticatie- en encryptiemethode.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen