Gebruik zakelijke mobiele apps op een groot scherm

Veel bedrijven maken gebruik van smartphones en tablets. Collega’s werken met mobiele apps die speciaal voor deze toestellen zijn ontwikkeld. Zo kunnen zij altijd en overal aan de slag. Wat zou u ervan vinden als u deze apps ook op een groot scherm kunt gebruiken? Dat kán met Samsung DeX. We vertellen u graag hoe Samsung DeX het werk van uw collega’s nog makkelijker maakt.

Lees verder

Vast en mobiel komen samen

U wilt zeker weten dat uw collega’s de hele dag moeiteloos kunnen werken. Dan is het wel zo fijn als ze snel kunnen wisselen tussen een vaste en een mobiele werkplek. Dat is precies wat u met Samsung DeX kunt doen. U sluit namelijk eenvoudig een losse monitor, een los toetsenbord en een losse muis aan op uw smartphone of tablet. In een paar seconden heeft u een complete werkplek. De apps werken gewoon hetzelfde, alleen ziet u ze nu op groot scherm. Dat is bijvoorbeeld handig als uw collega veel op zijn of haar mobiele apparaat werkt en een taak op groot scherm wil afronden of aanvullen met notities.

Minder vaste werkplekken

Voor uw beheer is het handig als uw werkplekken overzichtelijk blijven. Hoe minder spullen, hoe minder u hoeft te beheren. Samsung DeX maakt dat mogelijk. Het is standaard ingebouwd in de Galaxy S20, Note10 en S10. Deze smartphones zijn net zo snel als een groot deel van de pc’s. U bespaart dus op vaste werkplekken en kantoorruimte. U kunt ze ook vervangen door flexplekken; collega’s hoeven dan alleen de monitor, de muis en het toetsenbord aan te sluiten en werken meteen weer verder.

Samsung DeX op tablets

Op uw tablet kunt u Samsung DeX op twee manieren gebruiken. Om te beginnen kunt u – net als bij een smartphone – een losse monitor, muis en toetsenbord op uw tablet aansluiten. Daarnaast kunt u Samsung DeX op uw tablet zélf gebruiken. Met DeX for Tablet werkt uw Galaxy-tablet net als een laptop; u heeft het gemak van een startbalk en kunt meerdere vensters openen. Zeker wanneer u daar een Keyboard Cover bij gebruikt, reageert u een stuk sneller op e-mails of werkt u makkelijker wat aantekeningen uit. Samsung DeX is beschikbaar op de Galaxy Tab S6, S5e, Active Pro en Tab S4.

Ook in combinatie met laptop of pc

Met Samsung DeX kunt u uw tablet of smartphone ook aan een laptop of desktop koppelen. Samsung DeX opent dan in een apart venster. U kunt gewoon uw toetsenbord en muis blijven gebruiken. Wat handig is, is dat uw Samsung DeX dus op verschillende manieren kunt inzetten. Uw collega’s kiezen zelf hoe zij het liefst hun taken vervullen. Zo werken ze nog makkelijker én kunnen ze meer doen in minder tijd.

Thuiswerken wordt nog makkelijker

Samsung DeX is ook handig voor collega’s die thuiswerken. Via desktopvirtualisatie gebruikt u uw mobiele toestel makkelijk als cloud-werkplek. Uw collega’s kunnen zo altijd bij hun apps en bestanden op het bedrijfsnetwerk. Het beheren van toestellen wordt ook makkelijker; met één druk op de knop hebben alle toestellen dezelfde updates. Denk aan beveiligingsinstellingen of nieuwe versies van apps en firmware. Uw collega’s hebben zo altijd alles wat ze nodig hebben om goed en veilig te kunnen werken.

De voordelen van Samsung DeX in een overzicht:

  • Gebruik uw mobiele apps op groot scherm
  • Eén werkplek voor vast en mobiel
  • Veel makkelijker beheer
  • Besparing op vaste werkplekken en kantoorruimte

BTC denkt met u mee

Wilt u uw dienstverlening ook verder versterken via handige mobiele oplossingen als Samsung DeX? Voor al uw uitdagingen rondom IT en telecom staan we voor u klaar. U bent altijd verzekerd van persoonlijk advies en oplossingen op maat. Onze werkwijze is dan ook door Samsung gewaardeerd met de Platinum Partner-status. Samen zorgen we ervoor dat u uw doelstellingen nog sneller behaalt.

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen