E-FOTA: volledige grip op uw software-updates

Volledige ontzorging van uw ICT-omgeving

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat u regelmatig de firmware van uw mobiele devices updatet. De updates zorgen er namelijk voor dat uw devices functioneel en veilig blijven. Maar het uitrollen van updates tijdens kantooruren is niet altijd even wenselijk. Met E-FOTA van Samsung bepaalt u zelf wanneer u de firmware op uw Samsung-devices updatet.

Wat is E-FOTA?

E-FOTA (Enterprise Firmware-Over-The-Air) is een softwareoplossing waarmee firmware-updates naar devices kunnen worden uitgerold. Beheerders kunnen zelf bepalen welke versie van de firmware zij uitrollen, en wanneer dat gebeurt. De uitrol kan worden ingepland en updates kunnen worden geforceerd door gebruikers te verplichten deze te accepteren. E-FOTA wordt gratis meegeleverd bij Samsung Enterprise Edition-toestellen.

Welke voordelen biedt E-FOTA?

Het zelf kunnen bepalen van updatemomenten heeft tot gevolg dat productiviteit en bereikbaarheid van collega’s niet worden onderbroken. Daarnaast heeft het als voordeel dat de updates vooraf kunnen worden getest om te controleren of bedrijfskritische apps naar behoren blijven functioneren. Zodoende weten IT-beheerders zeker dat firmware en apps altijd goed met elkaar samenwerken. Doordat de devices via E-FOTA van dezelfde firmware zijn voorzien, ontstaat standaardisatie. Beheer, onderhoud en beveiliging van de devices verlopen zo sneller en eenvoudiger.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Bepaal zelf wanneer firmware-updates worden uitgerold
  • Bepaal zelf welke firmwareversie wordt uitgerold
  • Mogelijkheid tot testen van updates voorafgaand aan de uitrol
  • Hoge mate van beveiliging en geen verstoring productiviteit
  • Mogelijkheid tot forceren van updates
  • Breng standaardisatie aan in beheer, onderhoud en beveiliging

Waarom kiest u voor BTC?

BTC is Samsung Platinum Partner. Daardoor bent u verzekerd van deskundig advies over de oplossingen van Samsung, waaronder E-FOTA, Samsung Knox en Samsung Enterprise Edition-toestellen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over E-FOTA en de voordelen hiervan voor úw organisatie? Neem dan contact op met uw BTC consultant. U kunt ons ook bellen op 088-411 00 33 of per mail info@btc.nl.

Interesse of vragen?

Wilt u meer weten over E-FOTA van Samsung,
neem dan contact met ons op.

088 – 411 00 11

Neem contact met ons op
Alle contactgegevens

Downloads

Samsung Enterprise Edition 2018

Download hier deze onepager.