Hoe kunt u meedoen?

Dream4Kids

In 2015 bestond BTC 15 jaar. Dit jubileumjaar stond in het teken van ‘Dromen en Ambitie’. Niet die van ons, maar wel van jonge kinderen die het heel hard nodig hebben om een keertje zorgeloos te kunnen genieten.

2015 stond in het teken van Dromen en Ambitie

Als organisatie willen wij het bedrijfsleven ontzorgen op het gebied van telecommunicatie en ICT oplossingen. Met onze persoonlijke aanpak, kennis, service en producten, zorgt BTC dat bedrijven flexibel kunnen werken en maken wij hun bedrijfsprocessen veilig beschikbaar, waar zij dat maar willen. Naast het realiseren van onze eigen ambities en doelstellingen vinden wij het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld.

In 2015 vierde BTC haar 15 jarig jubileum. Dit jubileumjaar stond in het teken van ‘Dromen en Ambitie’. Niet die van ons, maar wel van jonge kinderen die het heel hard nodig hebben om een keertje zorgeloos te kunnen genieten.

Dream4Kids maakt dromen waar

Met man en macht zetten de vrijwilligers van Dream4Kids zich in om de dromen waar te maken van kinderen van 6 t/m 12 jaar, die een traumatische ervaring achter de rug hebben. Een ervaring die te maken kan hebben met het overlijden van een ouder, een broertje of zusje, mishandeling of zelfs misbruik. Gebeurtenissen die inbreuk maken op een tot dan toe onbekommerde jeugd.

Er bestaat geen twijfel over: deze kinderen verdienen het meer dan wie dan ook om aandacht te krijgen en hun dromen en ambities uit te spreken. Wij hebben daar graag bij geholpen en door er alles aan doen om die dromen uit te laten komen. Door middel van diverse acties hebben wij samen met onze klanten en relaties € 8.727,- kunnen ophalen.

Bart de Graaf Foundation

Het komende jaar steunen wij de Bart de Graaf Foundation. De stichting helpt jonge ambitieuze ondernemers met een levensbepalende ziekte met het opstarten van hun eigen onderneming. Dit doen zij door middel van het zoeken van sponsoren en mentorbedrijven die een jaar lang een bikkel begeleiden. > Lees hier meer over ons project in samenwerking met de Bart de Graaff Foundation.

Ook dit jaar zamelen wij defecte en afgeschreven hardware in. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede van de Bart de Graaff foundation.
» Meer informatie over hoe u kunt helpen

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen