The Digital Dutch 2018

Op 12 april heeft KPN, in samenwerking met zijn Technology Partners, de derde editie van The Digital Dutch georganiseerd. Hét ICT evenement met dit jaar vooral aandacht voor de vraag: ‘hoe kun je in de digitale transformatie succesvol zijn’. Samen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven werd gesproken over de next steps in digitale transformatie. Hoe maak je een succes van je digitalisering? En hoe slaag je erin om customer experience te veranderen in customer excellence?

The Digital Dutch nam de bezoeker in hoog tempo mee op een bijzondere reis langs de meest aansprekende ICT-oplossingen die de bezoeker en zijn klant vooruithelpen met zicht op de toekomst. Concreet, helder en direct praktisch toepasbaar. Bezoekers ontdekten wat de volgende stap moet zijn in digitalisering en ontmoetten de top van ondernemend Nederland op de innovatievloer. Tijdens verdiepingssessies leerden de bezoekers van elkaar.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen