De toekomst in met de introductie van NarrowBand IoT

NarrowBand-Internet Of Things (NB-IoT) is een zogenaamde Low Power Wide Area-techniek die op een efficiëntere manier dingen met internet verbindt. Dit nieuwe, supersnelle netwerk maakt de connectie zó sterk dat het signaal met gemak door dikke muren of zelfs dijken heen kan. De batterijduur van de sensoren is door deze techniek ook stukken langer. Dat levert talloze nieuwe mogelijkheden op, bijvoorbeeld in de beveiliging tegen overstromingen of het tegengaan van energieverspilling.

Om de slimme machines de volgende stap te laten zetten, is een nóg sterker netwerk nodig

Deze evolutie verandert ons dagelijks leven op een manier die velen zich niet kunnen voorstellen. De slimme machines zijn in opmars. Er bestaan containers die de vuilnisman een seintje geven als ze bijna vol zijn, sensoren die de politie vertellen waar een gestolen auto rondrijdt, snoepautomaten die de leverancier tippen, ruim voordat de laatste reep verkocht is. En dat is nog maar het begin.

Geen seconde missen

Wereldwijd maakt Vodafone 50 miljoen connecties tussen apparaten mogelijk. Daarmee mogen zij zich marktleider noemen in de mobiele communicatie tussen apparaten. Vodafone werkt nauw samen met grote merken als Philips, TomTom en Porsche. Tegelijkertijd steunt Vodafone vele startende ondernemers die innovatieve ideeën hebben op het gebied van IoT.

Voordelen van NB-IoT

  • Opereert als enige Low Power oplossing op het gelicenseerde spectrum, waardoor een netwerk operator veel meer controle heeft over het verkeer op het spectrum.
  • Beveiliging via vaste en mobiele verbindingen, ook voor breedband.
  • Vereist geen nieuw netwerk, het betreft een softwarematige upgrade van het bestaande netwerk.
  • Hiermee sluit het naadloos aan op onze bestaande netwerkoplossingen.
  • Wordt wereldwijd ondersteund door alle significante spelers in de markt, gezamenlijk beheren ze 3.2 miljard connecties.
  • Biedt u de gegarandeerde vertrouwde security, zoals u die mag verwachten van uw connectiviteitsleverancier.

Bekijk hier de NB-IoT whitepaper
Deze whitepaper verschaft technische beslissers inzicht in NB-IoT, de communicatietechnologie die ten grondslag ligt aan grootschalige industriële Internet of Things toepassingen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen