De nieuwste Samsung-devices zijn nu verkrijgbaar bij BTC

Samsungs Galaxy Note9-smartphone en Galaxy Tab S4- en Galaxy Tab A 10.5-tablets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij BTC. Deze drie devices bieden veel meerwaarde voor zakelijke gebruikers die performance en veelzijdigheid hoog in het vaandel hebben staan.

Samsung Galaxy Note9 – premium in alle opzichten

De Galaxy Note9 is ontworpen voor de professional die geen genoegen neemt met minder dan het beste. Het toestel is uitgerust met de meest krachtige hardware van dit moment. De versie van de Galaxy Note9 met 128 GB standaardopslag is nu verkrijgbaar in de kleuren Ocean Blue, Midnight Black en Lavender Purple. Er is zelfs een 512 GB-versie verkrijgbaar in de kleur Midnight Black. Uniek aan de Galaxy Note9 is dat Samsung DeX is geïntegreerd in het toestel. En natuurlijk ontbreekt de S Pen niet. Lees hier meer over de Galaxy Note9.

Galaxy Tab S4 – de nieuwe standaard voor tablets

Met de premium Galaxy Tab S4 zet Samsung een nieuwe standaard op het gebied van functionaliteit en productiviteit. Deze high-end tablet is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren zwart (Ebony Black) en lichtgrijs (Fog Grey). U heeft keuze uit een wifi- en een wifi+4G-variant. DeX is geïntegreerd in de Tab S4, waarmee het een serieus alternatief is voor een laptop. Voor extra bedieningsgemak en productiviteit wordt de S Pen meegeleverd. Lees hier alles over de Tab S4.

Galaxy Tab A 10.5 – de veelzijdige allrounder

De Galaxy Tab A 10.5 is Samsungs nieuwste tablet in het middensegment. Deze tablet is beschikbaar in Ebony Black (zwart), Urban Blue (blauw) en Fog Grey (lichtgrijs). U heeft keuze uit een wifi only-versie en een versie met 4G. Deze allrounder combineert een aantrekkelijke prijs met een prima design en een aantrekkelijke lijst aan specificaties.

Waarom kiest u voor BTC?

BTC is Samsung Platinum Partner. Daardoor bent u verzekerd van deskundig advies. Bovendien is BTC gecertificeerd op Samsung Knox. Dit toont aan dat we u volledig kunnen adviseren over deze mobiele beheer- en beveiligingstoepassing. Hierdoor bent u verzekerd van het beste advies voor uw organisatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voordelen van de Samsung-devices en -diensten voor úw organisatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen