Data beveiliging

Samsung KNOX bij BTC

Hoe voorkomt u dat uw bedrijfsgegevens via mobiele apparaten op straat komen te liggen? Met de doeltreffende telecomoplossingen van BTC bent u safe en voorbereid op de Wet Persoonsgegevens.

BTC: voor al uw efficiënte en werkbare telecom en ICT-oplossingen

BTC is een onafhankelijke en landelijk opererende leverancier van telecom, ICT diensten en hardware. We maken gebruik van de nieuwste technologieën om de wensen van onze klanten te vertalen naar duidelijke en werkbare telecom-oplossingen.

» Lees meer over BTC

Laat uw beveiliging door BTC analyseren

Als bedrijf is het schadelijk als uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Bedrijven krijgen steeds meer te maken met online criminaliteit. Medewerkers zijn niet alleen maar aan het werk op kantoor, maar loggen steeds vaker in op openbare WiFi-netwerken onderweg. Het flexibel gebruik van smartphones, tablets en laptops dient veilig geïntegreerd te worden. Er zijn voldoende beheer– en beveiligingsmogelijkheden voor alle toestellen die in de organisatie gebruikt worden. Hiermee wordt de kans op malware en andere dreigingen sterk verkleind. Binnen veel organisaties krijgen internetdreiging en security steeds meer draagvlak bij de directie en management.

Bewustzijn vergroten

Onderzoek van F5 Networks Benelux toont dat meer dan 50 procent van de bedrijven het afgelopen jaar slachtoffer is geweest van enige vorm van internetbedreiging. De steeds vaker voorkomende DDoS-aanvallen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Met een DDoS-aanval wordt heel veel internetverkeer op één server of groep servers gericht, waardoor de dienstverlening van de organisatie in gevaar raakt.

DDoS-aanvallen hebben imagoschade en hoge herstelkosten als gevolg. Toch maken IT-managers zich vooral druk om foutief gebruik door eigen collega’s. Het onderzoek toont dat 40 procent van de IT-managers dit aangeeft als grootste zorg op security-gebied. Om die reden hebben veel IT-managers als doel om het bewustzijn te vergroten en het strenger naleven van security-richtlijnen.

Up-to-date beheeromgeving

Een solide, goed werkende beheeromgeving is de basis van een veilig werkende organisatie. Door te investeren in de juiste beveiligingsoplossing, bijvoorbeeld Samsung Knox, wordt de kans op aanvallen verkleind. Moderne oplossingen kunnen op detailniveau het gebruik van het netwerk inzichtelijk maken. Zodoende kan ook misbruik voorkomen worden. Houd de systemen, browsers, antivirus- en andere kritische software up-to-date door het installeren van updates.

Samsung KNOX: Best of both world

Samsung KNOX is een beveiligingsoplossing voor het Android-platform waarbij twee separate werkomgevingen op één toestel worden gecreëerd: één zakelijke en één privéomgeving. Door de afgeschermde omgevingen profiteert u in de privéomgeving van maximaal gebruiksgemak, terwijl in de zakelijke omgeving bedrijfsdocumenten volledig veilig zijn. U schakelt soepel van de privé- naar de zakelijke omgeving en andersom.

» Lees meer over Samsung KNOX

OnePager download

Vraag hier onze OnePager aan over ‘Efficiënte uitrol en maatwerk met Samsung KNOX’. In deze Onepager ervaart u onder andere aan de hand van een case study en video’s wat KNOX Costumization voor uw organisatie kan betekenen.Bent u al klant? JaNee

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen