Consultancy

Onze experts geven u onafhankelijk advies en ondersteunen u bij het vinden van dynamische oplossingen die passen bij uw onderneming en die met uw ambities meegroeien.

Consultancy van BTC

In de telecomsector volgen de ontwikkelingen elkaar snel op waarbij de zaken er zeker niet eenvoudiger op worden. Ondernemers komen voor allerlei vraagstukken te staan:

  • Wat kan telecommunicatie betekenen voor mijn bedrijf?
  • Welke strategie kiezen we als we willen innoveren of uitbreiden?
  • Hoe richt ik mijn organisatie zo efficiënt mogelijk in?

Experts

De telecom experts van BTC overzien het complete scala aan telecommunicatiebehoeften, -problemen en -oplossingen. Of het nu gaat om vaste telecommunicatie, mobiele spraak en/of data en de integratie hiervan, diensten die uw bedrijfscommunicatie verbeteren, tarieven en vergoedingen. Vanuit een objectief en onafhankelijk perspectief analyseren we uw situatie en brengen een advies uit.

Partner van KPN, Vodafone & T-Mobile

BTC is telecom partner van meerdere toonaangevende providers zoals KPNVodafone en T-Mobile en brengt onafhankelijk advies uit om de communicatie binnen uw bedrijf te verbeteren. Deze adviezen omvatten alle diensten die op onze website te vinden zijn.

Wat kan BTC voor uw organisatie betekenen?

BTC verdiept zich in uw bedrijf(sprocessen) en geeft u een antwoord op voor u belangrijke vragen. In de vorm van een onafhankelijk advies met als doel het rendement van uw onderneming te verhogen.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen