“BTC verdiept zich in mijn business en lost problemen op. Dat bespaart mij veel geld en heel veel tijd.”

Bob Hagenaars, ICT-Lead bij Bradford Space.

Een besparing van 50% in de gebruikskosten. Een besparing van 200(!) manuren per jaar in het beheer en onderhoud. En een ICT-manager die weet dat er naar hem geluisterd wordt. Bradford Space in Heerle plukt vanaf dag één de vruchten van de samenwerking met BTC.

“Vier jaar geleden kampten we met twee problemen in telefonie. Aan de ene kant hadden we te maken met een verouderde centrale en aflopende contracten, aan de andere kant met problemen in dekking en bereik, waardoor gesprekken keer op keer wegvielen. Onze leverancier op dat moment was, door gebrekkige communicatie en te weinig begrip van wat we echt nodig hadden, niet in staat om ons op een goede manier te ondersteunen en de uitdagingen op te lossen.”

Verdiepen in problematiek

“De eisen die we stelden aan een nieuwe businesspartner voor telefonie en internet, waren duidelijk: open en eerlijke communicatie, transparantie in werkwijze en kosten en vooral de bereidheid tonen om energie te steken in het doorgronden van ons probleem. Na een oriëntatie onder vier aanbieders kozen we met overtuiging voor BTC. Waarom? Kijk, hardware is overal hetzelfde, maar de manier waarop er met je wordt omgegaan niet. BTC heeft zich vanaf de eerste ontmoeting verdiept in Bradford om inzicht te krijgen in elke gebruiker en zijn belgedrag, de ontwikkeling van kosten en het serviceniveau dat we nastreven.”

“Er is serieus naar ons geluisterd, individueel belgedrag en kosten werden tot ver achter de komma geanalyseerd en er werd goed beargumenteerd waarom sommige wensen wel en andere niet konden worden gerealiseerd. Het resultaat was een oplossing met een stevige kostenreductie en een enorme kwaliteitsverbetering in service en gebruiksvriendelijkheid, aangeboden door een team van mensen dat graag voor ons een stap extra wilde zetten.”

Van vijf weken per jaar naar nul uur per week

“Deze cloudoplossing zorgde er ook voor dat alle onderhoud, beheer en problemen van mijn bureau verdwenen. We beschikken over alle faciliteiten die we willen, zonder omkijken. Want als ik iets nodig heb of opgelost wil hebben, dan stuur ik een mailtje of ik bel even en het wordt geregeld. Dat scheelt mij enorm veel tijd en gedoe: in het verleden was ik zeker vier uur per week bezig met ‘iets’ dat te maken had met telefonie, dingen die ik vaak zelf niet eens in de hand had. Omgerekend zijn dat vijf werkweken per jaar dat je wordt afgeleid van de dingen waarmee je eigenlijk bezig zou moeten zijn. Ga dat maar eens in geld uitdrukken. Nu besteed ik geen tijd meer aan telefonie, behalve wanneer ik dat wil.”

“De hele transitie naar het nieuwe systeem verliep ook moeiteloos. Op voorhand is een volledige inventarisatie gemaakt van noodzakelijke telefoons, simkaarten, bundels, platformen, et cetera en voor iedere gebruikers is een profiel gemaakt. Alles is bij BTC geconfigureerd en vervolgens bij ons binnen één dag aangesloten en getest. Onze medewerkers hebben er niets van gemerkt behalve dan dat ze een andere simkaart en een ander toestel ontvingen.”

Meer doen dan je verwacht

“Na vier jaar kan ik rustig zeggen dat we met de keuze voor BTC onszelf een groot plezier hebben gedaan. We hebben veel bespaard in tijd en geld, we zijn af van de klachten en frustraties over slechte verbindingen en werken heel prettig samen met mensen die zich er hard voor maken om ons zo goed mogelijk te helpen. Een mooi voorbeeld wat dat betreft: gedurende het proces van overstappen kwamen we erachter dat er voor ons nogal wat financieel nadelige aspecten kleefden aan de contracten tussen de vorige leverancier en de provider. BTC is daarin gedoken en heeft alles in de strijd gegooid om

de gevolgen daarvan tot een minimum te beperken waardoor we uiteindelijk nog geld mochten terug ontvangen. Dat hadden ze niet hoeven doen, maar ze hebben het wel geregeld.”

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen