AM match werkt makkelijker met de oplossingen van Samsung en BTC

Aad van Abswoude, manager bedrijfsvoering. 

Leerbedrijf AM match wil zijn medewerkers zo makkelijk en veilig mogelijk laten werken. Gemak en veiligheid zijn dan ook leidend in de keuze voor zakelijke smartphones. Onlangs koos de organisatie voor de Galaxy A50 als Enterprise Edition. Aad van Abswoude, manager bedrijfsvoering binnen AM match, vertelt hoe deze oplossing zijn collega’s makkelijker laat werken.

Vertrouwde keuze
“We werken veel met privacygevoelige gegevens”, vertelt Aad. “Die willen we veilig houden. Daarom kozen we eerder al voor Samsung-devices. Deze bieden sterke basisbeveiliging en het beheer is eenvoudig. Verder gaan ze lang mee en werken ze zonder problemen. Toen we konden kiezen voor nieuwe smartphones was de keuze voor Samsung niet zo’n moeilijke.”

Makkelijker en sneller werken
Op advies van BTC koos AM match voor de Samsung Galaxy A50 als Enterprise Edition. Aad: “BTC wees ons op de voordelen die de Enterprise Edition-variant biedt ten opzichte van de reguliere versie. De devices ontvangen langer securityupdates, zodat ze veilig blijven. We hoeven ze daardoor minder snel te vervangen. Dat scheelt natuurlijk ook in de kosten.”

We hebben geen eigen IT-afdeling. Daarom willen we beheer zo simpel mogelijk houden.”

Lees hier het hele artikel
Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen