Business Voicemail: één voicemail voor uw bedrijf

Met Business VoiceMail van KPN verhoogt u de bereikbaarheid van uw bedrijf. U heeft met deze unieke dienst de zekerheid dat VoiceMail altijd aanstaat en zeker weet dat de welkomstboodschap aansluit bij de identiteit die uw bedrijf wilt uitstralen.

Business Voicemail: één voicemail voor uw bedrijf

Met Business VoiceMail van KPN spreken we een persoonlijke en professionele voicemailboodschap voor u in. Hierdoor draagt u één heldere en uniforme boodschap uit namens uw bedrijf. Business VoiceMail is beschikbaar als gratis dienst voor MKB en Grootzakelijke mobiele aansluitingen. U kiest uw Business VoiceMail gebaseerd op het aantal mobiele aansluitingen.

Waarom Business VoiceMail?

De individuele gebruiker regelt zijn VoiceMail meestal zelf. Zij spreken zelf een boodschap in. Steeds meer organisaties zien VoiceMail echter als een onderdeel van hun totale uitstraling. Want een slechte bereikbaarheid kan wel degelijk afbreuk doen aan het bedrijfsimago. Denkt u bijvoorbeeld aan een medewerker die zijn VoiceMail niet heeft aanstaan of een onprofessionele of slecht verstaanbaar bericht heeft ingesproken.

Met de unieke dienst Business VoiceMail van KPN kan er nu gekozen worden voor een meer uniforme en professionele uitstraling. Met Business VoiceMail heeft uw bedrijf de zekerheid dat VoiceMail altijd aanstaat en dat iedere beller dus de gelegenheid krijgt een bericht achter te laten. Hiermee verhoogt uw bedrijf de bereikbaarheid als organisatie. Bovendien weet uw bedrijf zeker dat de welkomstboodschap die klanten en relaties horen, aansluit bij de identiteit die uw bedrijf wil uitstralen.

De belangrijkste voordelen van Business VoiceMail op een rij:

  • Professionele, uniforme boodschap voor al uw medewerkers
  • Versterkt de professionele uitstraling en de herkenbaarheid van uw bedrijf
  • Maximale bereikbaarheid, doordat berichten achterlaten bij Business VoiceMail altijd is ingeschakeld
  • Flexibel inspelen op bijzondere situaties met tweede individuele voicemail (afwezigheidsmelding)
  • Hoogwaardige kwaliteit door de inzet van een professionele stem in een speciale studio

Wat kost Business VoiceMail?

Het aanvragen en instellen van Business VoiceMail kost eenmalig €25,- voor zakelijke aansluitingen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen