BTC uw ICT totaal leverancier

Wat doet BTC?

Bedrijven en organisaties willen zich focussen op hun core business en zich geen zorgen maken over alles wat noodzakelijk is om het werk te kunnen doen. BTC ondersteunt bedrijven en organisaties door de zorg over de ICT werkplek weg te nemen. Dat doen we door als een onafhankelijke partner van ondernemingen te opereren voor de inrichting van de totale ICT werkplek volgens een one-stop-shop formule. Het samenbrengen van alle point solutions en services onder één dak geeft klanten meer rust en controle.

We adviseren in de toepassing van de nieuwste technologieën en toekomstbestendige oplossingen en verzorgen van a tot z de implementatie daarvan. De wensen en eisen van de klant vormen het vertrekpunt voor onze dienstverlening. Het einddoel is daaraan tegemoet te komen op een manier die betaalbaar, werkbaar en schaalbaar is.

Zo helpt BTC bedrijven om efficiënter te werken en de productiviteit te stimuleren en verhogen door ‘Het Nieuwe Werken’ op een relevante en effectieve manier in te zetten. Dit verhoogt zowel het plezier in het werk als het rendement van medewerkers.

Daartoe adviseren we onafhankelijk over alle facetten waarmee de ICT werkplek wordt omgeven: netwerken, connectiviteit, hardware, services en infrastructuur. In combinatie met de implementatie en installatie hiervan.

Deze integrale aanpak leidt tot de meest efficiënte oplossingen en draagt substantieel bij aan het verhogen van het rendement op de werkplek. En dus daarmee ook aan het ondernemingsrendement.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen