Menu

BTC, uw ICT totaal leverancier

Wat doet BTC?

Bedrijven en organisaties willen zich focussen op hun core business en zich geen zorgen maken over alles wat noodzakelijk is om het werk te kunnen doen. BTC ondersteunt bedrijven en organisaties door de zorg over de ICT werkplek weg te nemen.

Dat doen we door als een onafhankelijke partner van ondernemingen te opereren voor de inrichting van de totale ICT werkplek volgens een one-stop-shop formule; het samenbrengen van alle point solutions en services onder één dak geeft klanten meer rust en controle.

We adviseren in de toepassing van de nieuwste technologieën en toekomstbestendige oplossingen en verzorgen van a tot z de implementatie daarvan. De wensen en eisen van de klant vormen het vertrekpunt voor onze dienstverlening, het einddoel is daaraan tegemoet te komen op een manier die betaalbaar, werkbaar en schaalbaar is.

Zo helpt BTC bedrijven om efficiënter te werken en de productiviteit te stimuleren door 'Het Nieuwe Werken' op een relevante en effectieve manier in te zetten. Dit verhoogt zowel het plezier in het werk als het rendement van medewerkers.

Daartoe adviseren we onafhankelijk over alle facetten waarmee de ICT werkplek wordt omgeven: netwerken, connectiviteit, hardware, services en infrastructuur. In combinatie met de implementatie en installatie hiervan.

Deze integrale aanpak leidt tot de meest efficiënte oplossingen en draagt substantieel bij aan het verhogen van het rendement op de werkplek. En dus daarmee ook aan het ondernemingsrendement.

Onafhankelijk advies voor zakelijke telecom en IT oplossingen

BTC, uw ICT totaal leverancier

Bel of vul het contactformulier in voor onafhankelijk en vrijblijvend advies.
» Naar het contactformulier

De totale werkplek

BTC stelt zich voor

Over BTC

Lees meer over BTC en wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.
» Lees meer

Meer weten over BTC?

Bel 088 - 411 00 11 of vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De toekomst verbindt ons nú
Algemene voorwaarden