BTC toont ambities in nieuwe naam en pay-off

De transitie van telecomleverancier naar leverancier van de totale ICT werkplek is ingezet.


BTC TOONT AMBITIES IN NIEUWE NAAM EN PAY-OFF

BTC heeft in een wereld die continu verandert de afgelopen jaren haar focus verlegd van telecomleverancier naar leverancier van de totale ICT werkplek. Een koerswijziging die nu ook zichtbaar wordt gemaakt door een naamswijziging en de introductie van een nieuwe pay-off. Sinds 1 februari 2017 gaat BTC Teleconsult voortaan door het leven als BTC. De nieuwe pay-off luidt: De toekomst verbindt ons nú. Twee veranderingen waar een grotere ambitie achter schuilgaat.

Directeur en eigenaar Dick Houtsma licht deze ontwikkeling toe: “BTC Teleconsult is 17 jaar actief in de Telecommarkt en de laatste jaren begeven wij ons ook op het terrein van ICT. Omdat we de zakelijke markt inmiddels op een breder gebied ondersteunen dan alleen telecom, dekt de naam BTC Teleconsult niet meer de lading van onze dienstverlening. Vandaar dat we die toevoeging voortaan weglaten en onder de naam BTC verdergaan.”

Ronald Horn, eveneens directeur en eigenaar, vult aan: “We willen proactief inspelen op de behoefte van onze klanten. Bedrijven willen steeds meer profiteren van een totaaloplossing, waarbij ze alle diensten en producten bij één leverancier afnemen die ook het beheer en onderhoud verzorgt. Steeds meer wordt het voordeel gezien en onderkend van één betrouwbare en deskundige leverancier. En dat is precies wat we bieden: de ICT werkplek aanbieden met kennis van zaken en goede service voor alle producten en diensten.”

BTC gelooft in een toekomst van partnerships. In het verbinden van klanten en business partners. Horn gaat verder: “Onze nieuwe koers verbindt ons niet alleen nog hechter met onze klanten, maar ook met onze business partners. Een vruchtbare samenwerking met een duidelijk doel dat voor iedereen resultaat oplevert.”

Om de ambitie als leverancier van de totale ICT werkplek te onderstrepen, heeft BTC onlangs het ISO 27001 certificaat verworven. Het bewijs dat het managementsysteem voldoet aan alle normen en eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Heeft u vragen over onze naamswijziging of ons ISO 27001 certificaat? Neem dan contact op met Ronald Horn 06-54 228 888 of Dick Houtsma 06-53 485 848.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen