BTC uitgeroepen tot “Best Telecom Business Dealer of the Year”

Lees en/of download hieronder het persbericht…
‘BTC uitgeroepen tot “Best Telecom Business Dealer of the Year”

Amstelveen, 14 april 2011


BTC uitgeroepen tot “Best Telecom Business Dealer of the Year”

De zakelijke telecomspecialist BTC heeft woensdag 13 april 2011 de Graham Telecom Award gekregen voor de Best Telecom Business Dealer of the Year. In het hoofdkantoor van De Telegraaf werd deze prijs, geïnitieerd door Connexie in samenwerking met de Telegraaf Media Groep, gistermiddag uitgereikt aan Ronald Horn en Dick Houtsma, Directie van BTC.

Ronald Horn en Dick Houtsma zijn ontzettend blij met de prijs: ‘Het centraal stellen van onze klant zien wij hiermee beloond. Servicegerichtheid en proactief meedenken met onze klanten hebben wij al sinds onze oprichting hoog in het vaandel staan. Deze award is een erkenning voor onze organisatie en voor de kennis en inzet van alle medewerkers van BTC in het bijzonder. Ons succes zien wij natuurlijk ook in ons groeiende klantenbestand en het plezier waarmee onze medewerkers elke dag weer klaar staan voor onze klanten. Deze toekenning van deze award past precies in de toekomstvisie die wij en onze organisatie voor ogen hebben.’

Enkele bevindingen uit het onderzoek van Retail Priority:

Uit mystery shopping blijkt dat BTC in staat is om de enorme groei die de organisatie doormaakt gepaard te laten gaan met een meer dan gelijkblijvend serviceniveau.

Verder staat BTC vooraan als het gaat om vooruitstrevendheid en kennis van noviteiten. Een bevestiging van de kwaliteit van de organisatie zien wij in de gunning van de overheidsaanbesteding OT2010 aan BTC.

BTC is een zeer professionele organisatie met een landelijke dekking.

Over BTC

BTC is momenteel de grootste onafhankelijke zakelijke adviseur op Telecomgebied. Zij biedt consultancy voor alle communicatievraagstukken. BTC is al sinds 1990 de onafhankelijke autoriteit en consultant voor alle oplossingen binnen de Telecommarkt op het gebied van vaste en mobiele telefonie, voor spraak en data. Voor klanten biedt BTC de beste, toekomstgerichte en -bestendige oplossingen én het gemak en de flexibiliteit van alle telecommunicatie bij één partner. Daarnaast begeleidt en adviseert BTC haar klanten vakkundig gedurende de samenwerking.

BTC biedt optimale service en ontzorging voor haar klanten met de beste leveranciers tegen de meest gunstige condities. Gevestigd in Amstelveen, Beverwijk en Tilburg is BTC actief voor klanten door heel Nederland. BTC mag bedrijven in diverse branches, overheidsinstanties en organisaties in de non-profitsector al jaren tot haar tevreden klanten rekenen.

Lees en/of download het volledige persbericht

BTC uitgeroepen tot “Best Telecom Business Dealer of the Year”

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen