BTC reseller van PrioCom kritische spraakcommunicatie

PrioCom BV en BTC hebben een partnerovereenkomst getekend voor de verkoop van PrioCom kritische spraakcommunicatie op mobiel netwerk.

De end-to-end dienst van PrioCom is een vernieuwende aanvulling op het portfolio van BTC, die bestaat uit cloudoplossingen voor vaste en mobiele telefonie, mobile devices én verschillende vormen van dienstverlening. De uitbreiding met PrioCom speelt in op toenemende vragen van BTC klanten naar kritische spraak communicatie op 4G netwerk.

BTC behoort tot de drie grootste onafhankelijke ICT-bedrijven in het MKB-segment in Nederland. Met 3 vestigingen en ruim 70 medewerkers ontzorgt BTC bedrijven, organisaties en overheden met toekomstgerichte oplossingen voor de totale ICT-werkplek. Met haar persoonlijke aanpak, kennis, service en producten maakt BTC het mogelijk dat haar klanten flexibel kunnen werken en dat bedrijfsprocessen veilig beschikbaar zijn, op welke locatie dan ook.

PrioCom heeft in 2018 een unieke end-to-end Quality of Service Push-to-Talk (PTT) dienst in de markt gelanceerd met prioriteit op het landelijk dekkende 4G/4G+ mobiele netwerk van T-Mobile, wat zich kenmerkt door de hoogste gemiddelde datasnelheid.

Meer informatie

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met uw vaste BTC consultant of bel 088-411 00 33

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen