BTC DAAS

BTC DAAS (Device As A Service)

In de snel veranderende economie is het optimaal uitrusten van medewerkers met de juiste communicatiemiddelen van groot belang om rendement te behalen op de kosten van kennis en arbeid. Tevens willen bedrijven hogere service voor klanten creëren en een flexibele en prettige werkplek voor het personeel.

Wat is BTC DAAS?

Met de ervaringen van 15 jaar dienstverlening bij corporate organisaties, overheid en MKB heeft BTC het BTC DAAS dienstenpakket ontwikkeld. BTC DAAS brengt voor u als werkgever alle bedrijfsspecifieke product- en servicewensen terug tot een vast bedrag per maand. Met een duidelijke splitsing in de verantwoordelijkheden voor u, uw werknemers en BTC.

Waarom BTC DAAS?

Binnen het ICT- en telecombeleid kampen veel bedrijven met vraagstukken over de inzet van devices, zoals GSM’s, smartphones, tablets en notebooks. Los van de keuze voor hardware spelen meer factoren een belangrijke rol in het succesvol inzetten van mobiliteitsoplossingen. Denk hierbij aan o.a. beheersbaarheid, veiligheid, logistiek, asset management, flexibiliteit, helpdesk, reparaties, cost management en recycling.

Het BTC DAAS dienstenpakket biedt uitkomst voor alle bovengenoemde punten.

Wat doet BTC DAAS voor uw organisatie?

Het BTC DAAS dienstenpakket is ontwikkeld om uw organisatie zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierbij trachten wij zoveel als mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. BTC DAAS draagt zorg voor een efficiënt en bewust circulair gebruik van uw devices.

BTC DAAS regelt ook vervangende toestellen, reparaties en een data veilige en verantwoorde recycling.

Tevens zijn er uitbreidingen mogelijk met Telecom Expense Management. Hiermee is het mogelijk om nog meer rendement te halen en uw kosten inzichtelijk te maken en te verlagen. Ook een klant specifieke webshop voor u en uw werknemers behoort tot de mogelijkheden.

Uw medewerkers kunnen gebruik maken van de BTC DAAS helpdesk, waardoor u zich kunt richten op uw core business.

Meer weten over wat BTC daas voor u en uw onderneming kan betekenen? neem dan contact op via ons contactformulier.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen