BEWEGING 3.0 VERSTERKT ZORGVERLENING
DOOR OPNIEUW TE KIEZEN VOOR SAMSUNG EN BTC

Zorginstelling Beweging 3.0 werkt al lange tijd met mobiele toestellen van Samsung. Tijdens de recente vervanging wilde de organisatie collega’s uitrusten met smartphones die hun werk nóg makkelijker zouden maken. Stevigheid en gebruiksgemak zijn daarin belangrijk. De robuuste Samsung Galaxy XCover 4s bleek de juiste keuze. Hiermee werken collega’s makkelijker, en worden kostbare reparatieprocessen verminderd. ICT Coördinator Gerjan Faber licht de keuze verder toe.

Stevigheid als voorwaarde

“We willen dat onze interne en ambulante medewerkers altijd op hun smartphone kunnen vertrouwen”, vertelt Gerjan. “Stevigheid is in de zorg natuurlijk extra belangrijk. Dit is dan ook een belangrijke voorwaarde bij de toestelkeuze. Ook willen we het werken met zorgapps zo makkelijk mogelijk maken. Hoe makkelijker het gebruik, hoe prettiger onze collega’s kunnen werken. Dat draagt bij aan een betere zorgverlening.”

“Dankzij de NFC-chip verloopt
de registratie van de zorg sneller.”

De juiste keuze

De organisatie zocht op eigen initiatief naar geschikte toestellen. “We kwamen al snel bij de Galaxy XCover 4s uit”, zegt Gerjan. “Deze voldoet aan al onze eisen; ze zijn superstevig, waardoor minder reparaties nodig zijn. Dat scheelt al snel in de kosten. Collega’s blijven ondertussen probleemloos doorwerken. De goede hardware maakt het gebruik van apps makkelijker. BTC wist de benodigde toestellen ook nog eens snel te kunnen leveren. Precies wat we nodig hadden!”

Focus op zorgverlening

BTC heeft Beweging 3.0 ondersteund bij de ingebruikname van de toestellen. Gerjan: “Naast advies en levering rollen zij de toestellen ook uit in de beheeroplossing Samsung Knox. De uitrol van profielen, het beheer en de security worden op afstand voor ons geregeld. De toestellen zijn zo meteen gebruiksklaar en blijven altijd up-to-date. Dat scheelt ons veel tijd, waardoor we ons volledig kunnen richten op een nog hogere kwaliteit van onze kerntaak: zorgverlening.”

Meer zicht op de zorg

Eén van de apps die worden gebruikt is de Nedap ONS-zorgapp. “Die gebruiken we voor diverse zorgtaken, waaronder het registreren van de duur van cliëntbezoeken”, vertelt Gerjan. “Dit werkt eenvoudig dankzij de NFC-chip in de Galaxy XCover 4s. Deze communiceert met de app, waardoor registratie sneller verloopt. We hebben daardoor meer inzicht in de bezoeken. Zo kunnen we onze dienstverlening nóg beter inrichten.”

Waardevolle samenwerking

“BTC begrijpt dat wij ons liever op de zorg richten en ondersteunt ons hierin volledig. Ze doen al het voorwerk, zodat de toestellen snel gebruiksklaar zijn. Vragen van onze kant worden snel opgepakt en naar wens ingevuld. Dat zorgt voor een heel prettige samenwerking. We weten gewoon altijd zeker dat we perfect geholpen worden. We zijn dan ook niet voor niets al jaren klant”, sluit Gerjan af.

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen