SECURITY PENTEST

Hackers kunnen misbruik maken van zwakke plekken in netwerken om organisaties binnen te dringen. Met de Pentest van DearBytes en BTC krijgt u inzicht in de meest kritieke kwetsbaarheden, zodat u de verdediging van uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Schep inzicht in kwetsbaarheden

De uitdaging: netwerkbeveiliging is complex

Het beveiligen van een netwerk is om diverse redenen geen gemakkelijke opgave. Allereerst ontwikkelen cybercriminelen zich continu en hun technieken worden steeds verfijnder. Zonder specialistische kennis is het vrijwel onmogelijk om te testen of verdedigingsmechanismes (nog steeds) bestand zijn tegen de nieuwste aanvalsmethoden.

Zo is het erg lastig om precies te achterhalen welke software programmeerfouten of andere kwetsbaarheden bevat en in hoeverre deze een risico opleveren. Zelfs met een strak updatebeleid is er geen garantie dat alle zwakke plekken gedicht zijn. Ook configuratiefouten in de IT-securityvoorzieningen kunnen een ingang vormen voor cybercriminelen.

Er staat bovendien veel op het spel. Als het hackers lukt om de beveiliging te kraken, kunnen ze bijvoorbeeld belangrijke documenten, concurrentiegevoelige informatie of persoonsgegevens stelen. In het ergste geval kan er sprake zijn van een datalek dat een organisatie moet melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en de betrokkenen

De oplossing: de Pentest van DearBytes en BTC

Penetratietesten – ook wel pentests genoemd – zijn een waardevol instrument om te onderzoeken waar zich kwetsbaarheden in het netwerk bevinden. Onze ethische hackers proberen uw organisatie binnen te dringen, waarbij ze dezelfde technieken en methoden inzetten als cybercriminelen. Op deze manier leggen ze mogelijke zwakke plekken in je ICT-infrastructuur bloot.

De voordelen op een rij:

  • Ethische hackers testen het actuele beveiligingsniveau;
  • U krijgt inzicht in de meest kritieke zwakke plekken van het netwerk;
  • Heldere rapportage met concrete verbeterpunten en aanbevelingen;
  • Securityspecialisten presenteren de uitkomsten op locatie;
  • Samen zoeken we naar de veiligste oplossingen.

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Strategische partners