BEVEILIGING

Als bedrijf is het schadelijk als uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Bedrijven krijgen steeds meer te maken met online criminaliteit. Medewerkers zijn niet alleen maar aan het werk op kantoor, maar loggen steeds vaker in op openbare WiFi-netwerken onderweg. Het flexibel gebruik van smartphones, tablets en laptops dient veilig geïntegreerd te worden. Er zijn voldoende beheer- en beveiligingsmogelijkheden voor alle toestellen die in de organisatie gebruikt worden. Hiermee wordt de kans op malware en andere dreigingen sterk verkleind. Binnen veel organisaties krijgen internetdreiging en security steeds meer draagvlak bij de directie en management.

Security Check
Neem geen risico met uw internetsecurity. Beantwoord 7 vragen en krijg meer inzicht in de gevaren van cybercriminaliteit.
» Lees meer

Security Maturity Quickscan
Waar staat uw bedrijf als het gaat om security en compliance? En wat zijn mogelijke vervolgstappen en verbeterpunten? Een Security Quickscan geeft hierin inzicht.
» Lees meer

Security Pentest
Met de Pentest van DearBytes en BTC krijgt u inzicht in de meest kritieke kwetsbaarheden, zodat u de verdediging van uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.
» Lees meer

AVG: De belangrijkste veranderingen
Vanaf mei 2018 gaat de AVG wetgeving van kracht. Die wijziging brengt de nodige gevolgen met zich mee. Bekijk de whitepaper voor de belangrijkste veranderingen.
» Lees meer