Beheer uw zakelijke toestellen makkelijker met Samsung Knox
Altijd de juiste apps, instellingen en updates

Gunt u uw collega’s ook een snel en veilig werkend toestel? Dan heeft u een oplossing nodig waarmee u hun toestellen op afstand kunt beheren. En, als het even kan, zo makkelijk mogelijk. Dat bereikt u met Samsung Knox. We vertellen u hoe uw collega’s met deze complete beheeroplossing altijd prettig doorwerken.

Wat is Samsung Knox?

Samsung Knox is een oplossing voor het beheren van uw mobiele toestellen. Het bestaat uit verschillende onderdelen. Hiermee kunt u toestellen op afstand instellen, beveiligen en gebruiksklaar maken. Het maakt niet uit of het een Samsung-toestel is of een ander merk. Samsung-toestellen bieden wel de beste beveiliging, omdat Knox-technologie zit ingebouwd in de hardware. In combinatie met de Samsung Knox-software heeft zeer uitgebreide beheermogelijkheden.

Lees verder

Met Samsung Knox kunt u onder andere:

 1. De instellingen per toestel bepalen
  Het is wel zo prettig als uw collega’s hun toestel op de juiste manier gebruiken, toch? Daarom kunt u de instellingen per toestel aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het uitschakelen van de camera, of de mogelijkheid om met openbare wifi te verbinden. Er is minder kans op verkeerd gebruik; de toestellen blijven op die manier goed werken en gaan langer mee. Uw collega’s blijven hun toestel zonder problemen gebruiken, en dat is wel zo fijn voor uw dienstverlening.
 2. Toestellen sneller beheren 

  U heeft waarschijnlijk wel wat beters te doen dan veel tijd te besteden aan beheer. Toestelbeheer gaat sneller met toestelprofielen. In zo’n profiel staan de instellingen per type gebruiker. U kunt bijvoorbeeld een profiel maken per afdeling of per functie. Collega’s op die afdeling of in die functie werken zo altijd met toestellen die passen bij hun werkzaamheden. De profielen zet u heel snel op de toestellen met Knox Manage. U rolt ze in één keer uit zonder dat u ook maar één toestel gezien hebt. Makkelijker kunnen we het niet maken.
 3. Zakelijke gegevens sterk beveiligen 

  Wilt u zeker weten dat de gegevens op uw mobiele toestellen 24×7 veilig zijn? Dat kan met Knox Platform for Enterprise. Er zijn veel aanvullende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, zoals extra VPN-opties en allerlei functionaliteiten om uw hardware verder te beveiligen. Met Platform for Enterprise weet u zeker dat u beschermd bent tegen datalekken. En uw collega’s ‒ zij merken niets van al deze maatregelen.
 4. Android-updates vooraf testen
  Er verschijnen regelmatig updates voor het Android-besturingssysteem. Deze houden toestellen snel en veilig. Maar die updates moeten natuurlijk wel goed samenwerken met uw zakelijke apps. Met E-FOTA kunt u dat vooraf testen. Werkt alles goed samen? Dan kunt u de updates snel uitrollen naar alle toestellen. Gewoon, wanneer u dat wilt, dus ook buiten kantoortijd of in het weekend. Zo hoeft het werk niet te wachten op een update die moet worden uitgevoerd

Knox Suite maakt het mogelijk

Wilt u het uzelf helemaal makkelijk maken? Kies dan voor Knox Suite. Knox Suite is een bundeling van de meest essentiële Knox-onderdelen. Hiermee heeft u alle bovenstaande Knox-onderdelen in één totaaloplossing. Kiest u een Samsung Enterprise Edition-toestel? Dan kunt u Knox Suite een jaar lang gratis gebruiken. Meer over Samsung Enterprise Edition-toestellen vindt u hier.

BTC maakt het makkelijk

Wilt u uw collega’s ook altijd lekker laten werken? U bereikt het met BTC als uw aanspreekpunt voor alle ICT- en telecomoplossingen. Ook zijn we Knox Certified Partner, waardoor we u uitstekend kunnen helpen met oplossingen, zoals Knox Suite. Samen maken we mobiel werken tot een succes.

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen