Hoe kunt u meedoen?

Bart de Graaff Foundation

BTC heeft in 2016 en 2017 de Bart de Graaff Foundation een warm hart toegedragen. De stichting helpt jonge ambitieuze ondernemers met een levensbepalende ziekte met het opstarten van hun eigen onderneming. Dit doen zij door middel van het zoeken van sponsoren en mentorbedrijven die een jaar lang een bikkel, de erenaam voor deze ondernemers, begeleiden.

Sinds 2010 zetten we ons jaarlijks in voor een goed doel. De afgelopen jaren hebben wij ons hard gemaakt via de Bart de Graaff Foundation als mentorbedrijf. Hiermee hebben we ruim 2 jaar ondersteuning mogen bieden aan bikkel-oprichters en Michael Robbert Brans en Dennie van Dijkhuizen van Tough Ground. Dit door middel van een adviesrol en een financiële donatie van €15.000. Deze donatie is mede mogelijk gemaakt door het verzamelen van oude apparaten gedoneerd door onze klanten en relaties. De opbrengst daarvan hebben wij verdubbeld. Via deze weg danken wij iedereen die heeft bijgedragen met oud en defect apparatuur. Tough Ground is nu ruim een jaar draaiende en we kijken vol trots terug naar wat wij met deze mannen hebben bereikt met hun doorzettingsvermogen, passie en enthousiasme. Heeft u nog oud of defect apparatuur, lever deze dan bij ons in, zodat we gezamenlijk goede doelen kunnen ondersteunen.

Wat is onze rol?

BTC heeft naast de donatie van € 15.000,- zich twee jaar lang ingezet op het gebied van coaching op persoonlijk en zakelijk vlak. Wij helpen onze bikkel met het verkrijgen van exposure en geven financieel advies en ondersteuning bij het zoeken van investeerders. Het doel is dat onze bikkel met hulp van BTC zelfstandig een succesvol bedrijf kan opzetten. Dit is inmiddels een feit. Lees hieronder meer over de opening van Tough Ground.

Maak kennis met onze bikkel

Na het presenteren van hun ondernemingsplan mochten 12 mentorbedrijven een bikkel kiezen. Onze keuze is gevallen op Michael Robbert Brans. Hij is voor ons het toonbeeld van doorzettingsvermogen. Ondanks zijn beperkingen is Michael een bron van positiviteit. Hij doet er alles aan om zijn dromen en ambities vorm te geven, ondanks de tegenslagen en afwijzingen die hij, en iedere ondernemer, op zijn weg vindt. Wij zien daarbij een grote analogie met hoe wij en onze klanten zelf ondernemen. Iedere dag op zoek naar mogelijkheden om zaken nog beter uit te voeren.

Even voorstellen

“Ik ben Michael Robbert Brans en ben 34 jaar oud. In 1995, 1998 en 2001 ben ik getroffen door kanker, waardoor in delen mijn been is afgezet. Ik mis daardoor mijn rechterbeen, bekken en heup. Het goede nieuws is dat ik al 10 jaar schoon ben.

Live STRONG is mijn motto. Ik zoek steeds nieuwe uitdagingen, waaronder het starten van een sportonderneming met mijn jeugdvriend Dennie van Dijkhuizen. De afgelopen jaren ben ik heel fanatiek geworden in obstacle running – op krukken! Deze sport heeft er voor gezorgd dat ik persoonlijke grenzen heb verlegd en daardoor een enorme ontwikkeling als mens heb doorgemaakt.

Met de realisatie van een indoor obstacle course baan willen wij op onze manier mensen met en zonder een beperking kennis laten maken met een sport die veel van je vraagt, maar waar je nog veel meer voor terugkrijgt.” BTC zet zich het komende jaar in om het startende bedrijf van Michael en Dennie de aandacht en ondersteuning te geven die het verdient.”

Tough Ground

Tough Ground is een feit! Donderdag 28 september was dan de grote opening aan de Televisieweg 12 in Almere. En we moeten eerlijk zijn… de meest gave sportlocatie in Nederland, met partnerships met onder andere Reebok. Lees meer.

Volg onze bikkels:

Website: http://www.toughground.com/
Facebook: https://www.facebook.com/toughground/
Instagram: https://www.instagram.com/tough_ground/

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen