Samenwerken met BTC?

Bart de Graaff Foundation donatie

In 2016 draagt BTC de Bart de Graaff foundation een warm hart toe. De stichting helpt jonge ambitieuze ondernemers met een levensbepalende ziekte met het opstarten van hun eigen onderneming. Dit doen zij door middel van het zoeken van sponsoren en mentorbedrijven die een jaar lang een bikkel begeleiden.

U doneert, BTC verdubbelt

Hartelijk dank voor uw interesse in ons project met de Bart de Graaff foundation. De Bart de Graaff foundation is opgestart na het overlijden van Bart de Graaff en helpt jonge ondernemers met een levensbepalende ziekte om hun eigen onderneming te starten. Een kans die zij in de maatschappij vaak langs hun heen laten gaan.

In 2016 helpen wij Bikkel, de erenaam voor deze ondernemers, Michael Robbert Brans op weg zijn droom te realiseren voor het opzetten van de eerste indoor obstacle baan met sporten als crossfit. Zowel in coaching als financieel.

Naast het zoeken van investeerders hebben wij een beroep gedaan op u als klant, business partner en medewerker om een financiële bijdrage te doen. BTC verdubbelt ieder bedrag met een maximum van €50,-.
» Lees meer over ons project in samenwerking met de Bart de Graaff Foundation

Doe mee!

U kunt meedoen door uw bijdrage over te maken op:
IBAN NL08INGB0000002495
t.n.v. Stichting Bart de Graaff Foundation, te Soesterberg
met als omschrijving: MichaelRobbert.

Hartelijk dank alvast voor uw donatie.

BTC

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen