Apple Device Enrollment Program

Het Device Enrollment Program biedt een snelle, gestroomlijnde manier om iPads, iPhones en Macs die in het bezit van de instelling zijn, te implementeren als deze zijn afgenomen bij een deelnemende en erkende Apple reseller.

Wat is het Device Enrollment Program?

Met DEP kunt u uw Apple-apparaten snel koppelen in uw Mobile Device Management (MDM) omgeving. Hierdoor kunt u de aanmelding automatiseren, apparaten draadloos bewaken via MDM en basisstappen van de configuratie overslaan. Wij adviseren u bij aanschaf van nieuwe devices deze te enrollen via DEP voor eenvoud, beveiliging en beheer voor nu en in de toekomst.

iOS-implementatie voor bedrijven

iPad en iPhone kunnen uw bedrijf en de manier waarop uw medewerkers hun werk doen op een hoger plan tillen. Ze kunnen zorgen voor een aanzienlijke productiviteitsverhoging en bieden uw medewerkers de vrijheid en flexibiliteit om op nieuwe manieren te werken – op kantoor of onderweg. De hele organisatie heeft er baat bij als deze moderne manier van werken wordt geïntegreerd. Gebruikers hebben betere toegang tot informatie, voelen zich zelfstandiger en kunnen creatieve oplossingen voor problemen bedenken. IT-afdelingen die iOS ondersteunen, worden beschouwd als afdelingen die de bedrijfsstrategie vormgeven en echte problemen oplossen, en niet als afdelingen die zich alleen op reparaties en kostenbesparingen richten. Uiteindelijk profiteert iedereen. Het personeel is weer gemotiveerd en er bieden zich overal nieuwe zakelijke mogelijkheden aan.

Het configureren en implementeren van iPad en iPhone in uw hele bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij speciale programma’s van Apple, gecombineerd met onze MDM-oplossing, vormt de grootschalige implementatie van iOS-devices en materiaal geen enkel probleem.

  • Via MDM (Mobile Device Management) kunt u uw devices configureren en beheren, en draadloos apps distribueren en beheren.
  • Via het Device Enrollment Program (DEP) kunt u de implementatie stroomlijnen door de aanmelding van Apple devices bij uw MDM-oplossing te automatiseren.
  • Met het Volume Purchase Program (VPP) kunt u apps en boeken in bulk aankopen en die onder gebruikers distribueren.

Wat kan BTC voor uw bedrijf betekenen?

BTC is Business Partner van Apple en levert alle diensten van Apple. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van Apple direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij Apple.

Voordelen Apple diensten via BTC:

  • Persoonlijke service en advies op maat; onze consultants denken mee met de toekomstplannen van uw bedrijf;
  • De snelste service; onze klanten kennen geen wachttijden;
  • Business point bij u in de buurt;
  • Gespecialiseerde accountmanagers;
  • Combinatie met telecom services, zoals Telecom Expense Management, Mobile Device Management, Managed WiFi.

OnePager Download

Vraag hier onze onepager aan over “Device Enrollment Program”. Het Device Enrollment Program biedt een snelle, gestroomlijnde manier om iPads, iPhones en Macs die in het bezit van de instelling zijn, te implementeren als deze zijn afgenomen bij een deelnemende en erkende Apple reseller.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen