Altijd verzekerd van hulpverlening met de PrioCom LoneWorker Protect applicatie!

In beroepen met een verhoogd risico, zoals in de industrie, nutsbedrijven, zorg en logistiek, kunnen uw medewerkers soms alleen in gevaarlijke situaties terecht komen. De garantie voor hun veiligheid is daarom van essentieel belang.

De PrioCom LoneWorker Protect applicatie biedt de oplossing voor alleenwerkers, zodat zij 24 uur per dag, 7 dagen in de week verzekerd zijn van direct contact met hulpverlening, in geval van calamiteiten. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker bewusteloos raakt, valt of wordt bedreigd tijdens het werk. Zeker nu uw medewerkers noodgedwongen niet meer in teams mogen samenwerken en alleen op pad moeten.

Samen met uw veiligheidsdeskundige of HSE-manager, analyseren BTC en PrioCom de risico’s en koppelen we deze aan op de werkomgeving ingestelde sensoren. Wanneer deze sensoren worden getriggerd, gaat er direct een alarm met positie naar de meldkamer, waar er wordt meegeluisterd terwijl hulp onderweg is! Ook bevoegde medewerkers kunnen een alarm krijgen, zodat er altijd snel hulp onderweg is.

De LoneWorker applicatie is een onderdeel van het PrioCom gestandaardiseerde push-to-talk platform dat geïntegreerd is in het T-Mobile netwerk. U bent daarom altijd verzekerd in contact met de relevante hulpdiensten.

Om optimaal te kunnen werken met de LoneWorker applicatie bieden wij Android devices, die ook onder zware omstandigheden of tijdens incidenten blijven functioneren.

Priocom LoneWorker leaflet

Wilt u de PrioCom LoneWorker Protect applicatie ook inzetten voor uw organisatie, neem dan gerust contact met ons op via 088-4110033.

Belangrijkste functionaliteiten:

  • De noodknop geeft direct alarm en positie naar de meldkamer
  • Instelbare sensoren op devices voor directe, automatische alarmering bij een ongeval
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week beveiligd
  • Meldkamer luistert mee en kan direct hulpdiensten inschakelen
  • Robuuste Android devices gecertificeerd volgens strenge normen voor alleenwerker veiligheid
  • Gegarandeerde alarmering dankzij integratie in het T-Mobile mobiel netwerk met prioriteit
Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen