Menu

Bart de Graaff Foundation

Bart de Graaff Foundation

In 2016 draagt BTC de Bart de Graaff foundation een warm hart toe. De stichting helpt jonge ambitieuze ondernemers met een levensbepalende ziekte met het opstarten van hun eigen onderneming.
Dit doen zij door middel van het zoeken van sponsoren en mentorbedrijven die een jaar lang een bikkel, de erenaam voor deze ondernemers, begeleiden.

Wat is onze rol?

BTC zal naast een maandelijkse donatie zich ook een jaar lang inzetten op het gebied van coaching op persoonlijk en zakelijk vlak. Wij helpen onze bikkel met het verkrijgen van exposure en geven financieel advies en ondersteuning bij het zoeken van investeerders. Het doel is dat onze bikkel met hulp van BTC zelfstandig een succesvol bedrijf kan opzetten.
» Lees meer over de Bart de Graaff foundation

Maak kennis met onze bikkel

Na het presenteren van hun ondernemingsplan mochten 12 mentorbedrijven een bikkel kiezen. Onze keuze is gevallen op Michael Robbert Brans. Hij is voor ons het toonbeeld van doorzettingsvermogen. Ondanks zijn beperkingen is Michael een bron van positiviteit. Hij doet er alles aan om zijn dromen en ambities vorm te geven, ondanks de tegenslagen en afwijzingen die hij, en iedere ondernemer, op zijn weg vindt. Wij zien daarbij een grote analogie met hoe wij en onze klanten zelf ondernemen. Iedere dag op zoek naar mogelijkheden om zaken nog beter uit te voeren.

Even voorstellen

"Ik ben Michael Robbert Brans en ben 34 jaar oud. In 1995, 1998 en 2001 ben ik getroffen door kanker, waardoor in delen mijn been is afgezet. Ik mis daardoor mijn rechterbeen, bekken en heup. Het goede nieuws is dat ik al 10 jaar schoon ben.

Live STRONG is mijn motto. Ik zoek steeds nieuwe uitdagingen, waaronder het starten van een sportonderneming met mijn jeugdvriend Dennie van Dijkhuizen. De afgelopen jaren ben ik heel fanatiek geworden in obstacle running - op krukken! Deze sport heeft er voor gezorgd dat ik persoonlijke grenzen heb verlegd en daardoor een enorme ontwikkeling als mens heb doorgemaakt.

Met de realisatie van een indoor obstacle course baan willen wij op onze manier mensen met en zonder een beperking kennis laten maken met een sport die veel van je vraagt, maar waar je nog veel meer voor terugkrijgt." BTC zet zich het komende jaar in om het startende bedrijf van Michael en Dennie de aandacht en ondersteuning te geven die het verdient.

Hoe kunt u meedoen?

Ook dit jaar zamelen wij defecte en afgeschreven hardware in. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede van de Bart de Graaff foundation.

Wilt u op een andere manier uw steentje bijdragen met uw bedrijf? Neem dan contact op met marketing@btc.nl.
» Meer informatie over hoe u kunt meedoen

Onafhankelijk advies voor zakelijke telecom en IT oplossingen

Bart de Graaff Foundation

Bel of vul het contactformulier in voor onafhankelijk en vrijblijvend advies.
» Naar het contactformulier

Bart de Graaff Foundation bikkel: Michael Robbert

Bart de Graaff Foundation bikkel: Michael Robbert

Bart de Graaff Foundation contact opnemen

Bel 088 - 411 00 11 of vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De toekomst verbindt ons nú
Algemene voorwaarden